dilluns, 3 de maig del 2010

Llonovoy, la joguina feta art

Si us heu passejat una miqueta per aquest bloc haureu vist que entre els enllaços als museus en destaco un, de virtual, és el Museu Llonovoy, orquestrat per Miquel Àngel Joan, un personatge polifacètic (actor, poeta, escriptor, artista...).
Vaig tenir ocasió de conèixer-lo i conversar amb ell durant la Setmana Santa, al seu estudi de Palma de Mallorca. El lloc, en ple casc antic de la ciutat, donava pistes de les inquietuds d'aquest illenc. Per les parets i els prestatges hi descobríem petites joguines impossibles, algunes transformades, d'altres en procés de metamorfosi. I és que Miquel Àngel ha creat un món inquietant en el que ha anat elaborant obres d'art a partir de joguines "espanyades" o, si voleu, ha creat joguines fantàstiques amb una estètica atractiva i suggerent, que fa reflexionar a l'observador intentant cercar algun missatge de cadascuna d'aquestes composicions -i és que encara que Miquel Àngel confessi que darrera no hi ha cap missatge, segur que tothom intentarà trobar-ne observant les seves creacions-.
Si per sort esteu a París els propers 8, 9 i 10 de maig, no dubteu en passar a veure l'exposició Jouets abîmés, a la Galerie le Pavillon Jaune -27, rue de Terre Neuve 75020-, oberta entre les 14 h. i les 19 h.
També podeu clicar a l'enllaç per visitar l'exposició virtual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada