diumenge, 14 d’abril del 2019

Vetaina a Santillana del Mar

Fa unes setmanes Vetaina va perdre's per Cantàbria. Aquest cop la població escollida va ser Santillana del Mar. En aquesta època de l'any dóna gust anar-hi i passejar, sobretot a primera hora del matí on no trobes ningú pels carrers i places. Així va ser com va trobar la bolera del parc de Rebolgo, a l'entrada de la població.
Seguint l'antic camí de Sant Jaume que passa per la població va anar a parar a la preciosa col·legiata de Santa Juliana. Val molt la pensa fer-hi cap i gaudir del silenci matinal i dels colors de les primeres hores del matí primaveral.
Sortint de la població, a escassos 4 quilòmetres, es troba la conegudíssima cova d'Altamira. Avui, per a preservar-la pel futur, s'ha construït una rèplica exacta a la vora, i l'accés et permet fer un viatge a milers d'anys enrere. Aquesta rèplica no defrauda!
A l'entrada hi trobem un petit museu o secció expositiva on es poden veure objectes i rèpliques trobades a l'interior de la cova.
Un cop dins, el complex museístic presenta diferents espais que introdueixen al visitant al procés de recerca arqueològica fins, mestres més endavant, arribar a l'espai que reprodueix fidelment la cova.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada