dimecres, 15 de febrer del 2017

Vetaina al Japó (8): D'Osaka cap a Himeji

Osaka és una de les més grans ciutats de Japó i reprodueix el model d'aquestes: ciutats netes, molt ben comunicades per tren o metro, amb grans superfícies comercials on hi trobareu de tot... com aquest curiós joc l'objectiu del qual és demostrar l'habilitat tot agafant una mena de "fesols" de plàstic amb els tradicionals palillos!
Però allò que es fa mirar de la ciutat és, sens dubte, el castell que s'enlaire dalt un petit turó al centre  de la ciutat. 
Abans d'accedir-hi s'hi troben tot de botigues de records de dubtós bon gust, màquines de begudes -que no us abandonen en cap moment des de que entreu al país- i, curiosament, un parell de paradetes on es pot posar en prova la punteria tot llençant les famoses shuriken (estrelles ninja). 
Ara bé, si aneu per feina i voleu entrar realment dins d'un magnífic i impressionant castell japonès deixeu-vos d'Osaka i arribeu-vos fins a Himeji. En aquesta ciutat, més petita que l'anterior, hi trobareu el castell més ben conservat de Japó -molts dels altres que podeu visitar, inclòs el d'Osaka, són reconstruccions de fa poques dècades-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada