dilluns, 20 de febrer del 2017

Vetaina al Japó (10): Miyajima

Des d'Hiroshima en un moment es pot anar a l'illa de Miyajima. És una excursió ràpida i fàcil de fer agafant primer el tren i, tot seguit, un petit ferri que en poc més de vint minuts et deixa pràcticament davant el famós torii roig que sembla donar la benvinguda als viatgers.
L'illa és coneguda, principalment, pel temple sintoista que toca a mar i per la més famosa porta o torii que hi ha a Japó. Diríem que és la principal atracció que s'ha trobat Vetaina!
I és que a qualsevol hora i des de qualsevol lloc la porta té el seu atractiu. Els visitants i turistes no deixen d'arribar en ferris i tots, invariablement, fan el mateix trajecte. Surten de l'embarcador, giren a la dreta, travessen el carrer comercial a vora del port fins arribar a la vora del torii. 
I sols queda asseure's a contemplar la porta o passejar per l'arena fins arribar al peu si l'aigua del mar ho permet.  
Contemplar els diferents matisos que pren l'estructura i els canvis de color a mesura que s'amaga el sol és un dels moments més màgics de qualsevol viatge al Japó!
I idíl·lic també ha de ser poder practicar padel surf en un escenari com aquest, amb el temple que destaca al peu de la muntanya i el torii roig que sembla invitar a entrar a l'illa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada