dilluns, 20 de maig del 2019

II Congrés Internacional: Els jocs en la història

Els dies 8 i 9 de novembre tindrà lloc a Castelló el II Congrés Internacional: Els jocs en la història. Aneu apuntant-ho a l'agenda!
Recordeu que de resultes del I Congrés de Jocs en la Història celebrat a Ascó i Móra la Nova es va fer una important publicació que recull la totalitat de comunicacions i ponències.


Els organitzadors, la Universitat Jaume I, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Cultural La Tella, han obert aquesta setmana el termini per a presentar comunicacions i pòsters, termini que es tancarà el dia 10 de setembre d’enguany.
Els àmbits temàtics en què es pot participar són les àrees en què es divideix el congrés:
- Diversitat cultural i interculturalitat a través de les manifestacions lúdiques.
- Didàctica i pedagogia del joc i de les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional.
- El joc com a element inclusiu i terapèutic.
- El joc com a eina educativa en el temps lliure.
- Les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional i el joc de taula i tauler a l'educació infantil, primària i secundària.
 -El joc al llarg de la història i com a patrimoni cultural immaterial.
El congrés té com a objectius comparar manifestacions lúdiques i presentar i intercanviar experiències de diferents regions i en diferents àmbits del joc com el d’oci, l’educatiu i la festa tradicional; valorar la importància del joc com un element inclusiu i imprescindible per al desenvolupament de la salut física i mental de la persona, entre altres.
A més de la part més científica que tindrà lloc a Castelló aquests dies 8 i 9 de novembre, el dia 10 de novembre el poble de Sant Mateu acollirà una part més pràctica i lúdica amb el Festival Maestrat Games. En aquest cas, entitats i participants de diferents regions com la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, Catalunya o l’Aragó coordinaran jocs i tallers de birles, de pilota valenciana, etc.
Trobareu les bases per a les comunicacions en aquest enllaç -el termini acaba el 10 de setembre-.

Més informació a: https://sites.google.com/view/jocsenlahistoria/
Informació extreta de https://www.irmu.org/news/2345

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada