dijous, 28 de desembre del 2017

Consells per a fer la Carta de ReisD’aquí pocs dies arribaran regals per totes bandes: el tió, el Pare Noel, els Reis d’Orient… Hi ha molta oferta i sembla que els més petits ho volen gairebé tot. Encara que d’entrada pot semblar difícil, podem fer una tria perquè s’ho passin bé amb tots els regals que rebran. Tenir presents alguns consells pedagògics bàsics pot facilitar la feina a Ses Majestats. És important que la canalla destini una bona estona a fer una tria pensada i que pares i mares els acompanyem oferint arguments i alternatives
Es per aquest motiu que us deixem amb tres articles (com els tres reis) que ens semblem molt adients per preparar les cartes dels Reis d’Orient.

  • El primer article va dirigit als nostres fills i filles amb 5 “Consells per escriure una bona carta als reis”. 
  • El segon article “10 trucs per escriure la carta als Reis Mags” tant serveix a pares com a nens i nenes alhora d’escriure la carta. 
  • El tercer article “Consells per fer la carta als Reis“ ens parla de com ajudar als nostres fills i filles a redactar la carta i ens proporciona consells bàsics per triar els regals.
 Aquests articles els podeu llegir a blocdepares!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada