dilluns, 28 de febrer del 2011

Els jocs en la Història: Els jocs i la Interculturalitat

Ja ha sortit el programa de la IV Jornada Els Jocs en la Història que enguany tractarà la temàtica de els Jocs i la Interculturalitat. uRecordem que les anteriors jornades, anuals, es van fer primer a Tàrrega, després a Tarragona, l'any passat a Figueres i enguany es realitzaran a Berga (el Berguedà), al Pavelló de Suècia, el proper 9 d’abril de 2011.
Aquestes jornades les organitza conjuntament l’Ajuntament de Berga, el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner; i l'activitat és reconeguda per l'Institut de les Ciències de l’Educació de la URV com a activitat de formació del professorat dins del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya 2010-2011, per als mestres i professors en actiu.
Podeu accedir al programa tot clicant. Si esteu interessats en presentar comunicacions i/o pósters ho podeu fer fins al 25 de març a l'IRM (Institut Ramon Muntaner).
Si voleu consultar informació sobre les anteriors jornades podreu trobar informació en aquest mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada