dimecres, 9 de juny del 2010

II jornada de formació: pràctica inclusiva i cooperativa

El dissabte 5 de juny es va celebrar la segona jornada de formació impulsada pel Seminari de Formadors/es d'educació física Terres de l'Ebre a l'escola Ferreries de Tortosa. En aquesta ocasió la proposta va centrar-se en la presentació dels materials recollits al llarg del seminari en relació a la pràctica inclusiva i cooperativa a partir de jocs d'agrupació i estratègia.
La jornada, organitzada pel Departament d'Educació, Secretaria General de l'Esport/Escola Catalana de l'Esport i l'ICE de la Universitat Rovira i Virgili, anava adreçada a totes aquelles persones vinculades en l’àmbit de l’educació i l’esport (professorat d'educació física de tots els nivells incloent-hi els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicle Superior d'activitats Fisico-esportives, així com a monitors/res esportius i de lleure).
El curs, de cinc hores, va centrar-se doncs en la concreció del què considerem pràctica inclusiva, en la presentació del dossier de jocs i en un taller pràctic que va permetre als assistents conèixer les diferents propostes i jugar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada