divendres, 2 de desembre del 2016

Descobreix... les terres de l'Ebre, un nou joc!



Ebrejocs.cat, empresa creada pel jove emprenedor tortosí Marc Vericat, presenta aquest divendres, 2 de desembre a Tortosa, i el 5 i 7 de desembre a Amposta i Roquetes respectivament, el joc de taula “Descobreix... les Terres de l’Ebre”, que ja és a la venda i pot ser el regal ebrenc d’aquest Nadal.
El joc consisteix en una maleta que, com a símbol del viatge que els jugadors fan per les poblacions ebrenques, inclou un tauler amb un mapa inèdit del territori ebrenc, il·lustrat per Toni Térmens, així com diferents fitxes de les rutes i diverses capsetes amb les corresponents preguntes per cada població, dos daus i un rellotge d’arena.
En aquesta primera edició, el joc, a més del tauler amb el mapa de les Terres de l’Ebre i les preguntes corresponents, s’inclou l’opció d’escollir una segona cara del tauler centrada en les poblacions de Tortosa, Amposta i Roquetes, feta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, amb les corresponents preguntes sobre cadascuna d’aquestes poblacions. Així els compradors podran escollir entre alguna d’aquestes poblacions a més del joc general sobre les Terres de l’Ebre.
Cal afegir que la maleta del joc “Descobreix... les Terres de l’Ebre” conté un relat exclusiu de l’escriptora Francesca Aliern on explica com va començar el projecte mitjançant una història que inclou els dotze personatges creats expressament per al joc.
Segons ha explicat Marc, creador de la iniciativa, “és un joc per jugar en família i amics, amb preguntes diferenciades per als més petits i el més grans, on a mesura que es va recorrent per les rutes establertes al mapa-tauler, els participants només poden avançar si responen correctament les preguntes”. Ha afegit que “les preguntes del joc permeten aprendre i conèixer, de forma lúdica, la realitat cultural, històrica i social de casa nostra”.
El joc “Descobreix... les Terres de l’Ebre”, i les corresponents versions dedicades a Tortosa, Amposta i Roquetes, ja és a la venda, amb un preu de trenta euros, i es pot adquirir als diferents punts de venda que es faran públics a www.ebrejosc.cat, a https://www.facebook.com/ebrejocs.cat i també mitjançant els telèfons 617 127 785 - 678 354 587 i a l’adreça electrònica ebrejocs.cat@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada