dijous, 29 de gener del 2015

Nova publicació: Les tres R a l'educació física

 
Acaba d'editar-se un nou recull de jocs i activitats físico-esportives, principalment adreçades a professionals de l'educació física, però també adient a persones interessades en el camp de l'animació, l'esplai i activitats d'oci en general.
Les tres R a l'educació física. Reduir, Reutilitzar i Reciclar és un recull d'activitats realitzat per una dotzena de mestres i professors d'educació física integrats dins el Seminari de Formadors/es d'Educació Física de les Terres de l'Ebre. El llibre, per tant, és resultat de l'experiència i de l'aplicació pràctica d'exercicis i jocs als patis i gimnàs dels nostres centres educatius.
Aquest grup, recordem-ho, és molt actiu i en els darrers anys ja ha editat altres materials com ara:
El recull conté una vintena llarga de jocs i experiències que es poden dur a terme a partir de reciclar o reutilitzar materials de l'entorn domèstic o natural. A més, conté una taula orientativa on es fa una proposta de classificació per edats, nombre de jugadors, espai i material, a fi que l'usuari pugui escollir més fàcilment i de forma pràctica quin és el joc o activitat que li convé.
Si esteu interessats en aquest material podeu adreçar-vos al CRP del Baix Ebre o bé a l'ICE de l'URV, o bé consultar-lo a través d'aquest enllaç.
 
Fitxa tècnica:
Títol: Les tres R a l'educació física: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.
Autors: M. Isabel Arasa, Carlos Blanch, Javier Chaverri, Cinta Ejarque, Cinta Espuny, Cinta Galiana, Eva Martínez, José Manuel Pallás, Biel Pubill, Beatriz Ruiz, Montserrat Trullén i Montse Vida
Seminari de Formadors/es d'Educació Física de les Terres de l'Ebre.
Format quadern apaisat de 44 pàgines.
Maquetació: Òptim.gr
Tortosa, juliol 2014
Institut de Ciències de l'Educació URV
Secretaria General de l'Esport
Departament d'Ensenyament
Departament de Cultura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada