dimecres, 7 de gener del 2015

Joguinetes a la Loja Santos Oficios i A vida portuguesa



Si us agrada buscar botiguetes encisadores tot passejant i perdent-vos per carrers i carrerons heu d'anar a Lisboa, on trobareu atractives botigues -loja- que us sorprendran. Entre aquestes jo us en recomano dues: Santos Oficios -rua da Madalena, 87-, i A Vida Portuguesa -rua Anchieta 11-, ambdues molt cèntriques. 
 
 
Tant una loja com l'altra presenten productes artesanals exclusivament fets a Portugal. En trobareu de roba, ceràmica, fusta, llautó, paper... i molts altres materials exposats, sempre, amb un gust exquisit!
 
 
 
Quant a joguines -brinquedos- es refereix, Portugal destaca per haver mantingut encara la producció de joguines de llauna i fusta- Potser sí que es tracta d'una producció que es manté gràcies al col·leccionisme o a venda com a souvenirs, tanmateix els articles mantenen tot el seu encant que fan pensar en el jugar dels nens d'anys enrere.
 
 
 
Un dels brinquedos o joguines estrella portugués és el piao -baldufa, rebelluga-. En trobem de moltes variants, però en destaco la de dos puntes, força inusual-.
 
 
El grup Artecri és el majorista que treballa amb aquests brinquedos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada