dijous, 4 de desembre del 2014

Construccions Lego al MNACTEC Terrassa

 

Els propers dissabte 6 i diumenge 7 de desembre tindrà lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) l'Hispabrick Magazine Event 2014, trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. Aquest acte l’organitza la revista Hispabrick Magazine, amb la col·laboració del mNACTEC.
L’Hispabrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions Lego, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïts amb lego, la participació dels més petits en tallers de construccions creatives i en un joc de pistes per trobar ninots gegants amagats al Museu, i la demostració de robòtica amb una cursa de Lego Mindstorms EV3.
Enguany se celebra la 6a edició d’aquesta trobada, que per tercera vegada té lloc al mNACTEC. En l’exposició d’aquesta edició es podran veure diorames de les temàtiques següents: Star Wars, època medieval, una base espacial, ciutat i l’Oest americà. S’exhibiran també vehicles militars, naus espacials i escultures de personatges de televisió construïdes amb peces de Lego. També hi haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de Technic.   
L’horari de l’Hispabrick Magazine Event 2014 al mNACTEC és el següent:
  • Dissabte, 6 de desembre: de 10 a 14:30h i de 16:30 a 20h, amb entrada a 1 euro (els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta) 
  • Diumenge, 7 de desembre: de 10 a 14:30 hores, amb entrada gratuïta. Accés a les demostracions de la maqueta ferroviària de l’espai El Transport del mNACTEC de 10 a 13
Més informació sobre la programació d’activitats i horaris a www.mnactec.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada