divendres, 12 de desembre del 2014

3a edició de la fira del DAU

 
La Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona organitza per tercer any consecutiu Dau Barcelona, una gran festa de la creativitat en el joc, amb l’accent posat en la innovació i l’experimentació que aquest àmbit ofereix, tant per als autors com per als jugadors. Els jocs són sobretot una activitat de creació, un espai obert a l’experimentació. Per això, els focus del festival es fixen cap als autors de jocs.
Dau Barcelona és un festival d’accés lliure adreçat a les famílies, un aparador i un espai d’experimentació de l’ampli ventall dels jocs de taula que hi ha ara mateix a l’abast, i un àmbit de relació de clubs de jocs, de jugadors experimentats i de bloguers.
En aquesta tercera edició, el festival substitueix el subtítol de "festival de jocs de taula" pel de "festival del joc", perquè les activitats ja no estan referides únicament al joc de taula, sinó que incorporen el joc tradicional, el joc de rol, el joc de miniatures i el joc infantil, tots ells amb espais propis a la Fabra i Coats. Es per això que hi serà present la Cia. de Jocs l'Anònima, dinamitzant els jocs tradicionals.
A part de la programació prevista durant el dia, la sala Josep Bota de la Fabra i Coats estarà oberta tota la nit de dissabte 13 a diumenge 14 per fer- hi l’Off Dau, que enguany gestionarà el club de joc Kritik (Centre Cívic de les Corts), especialistes en organització de jornades de jocs per a públic familiar. Els afeccionats agraeixen disposar d’un espai on jugar tota la nit i on poden portar i jugar els seus propis jocs.
Per a saber-ne més entreu en aquest enllaç de l'ARA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada