dijous, 2 de febrer del 2017

Vetaina a Japó (2): Els Pokémons no són benvinguts al temple a Kamakura!

"Es prohibeix jugar a Pokémon Go dins del temple Kotoku-in de Kamakura!!!" Aquest és el gran cartell que ens trobem a l'entrada mateix del famós temple del buda assegut de Kamakura! 
L'avís fa rumiar: En poc més d'un parell de mesos en què va aparèixer aquest jocs virtual els responsables d'indrets històrics i patrimonials s'han vist obligats a prohibir el joc en aquests recintes (jardins, parcs, temples...)! 
I s'entén! Vosaltres us sembla que seria el mateix visitar aquest fantàstic temple envoltat de gent que deambula, sense mirar res, pegat a la pantalleta del mòbil amb la fal·lera de caçar un pokèmon? Poca broma! segur que ens els trobaríem pujats a les mans del benvolent buda!
Al temple, per sort, hi regne el silenci i l'ordre. Tothom respecte l'avís de la porta i camina o descansa sota l'ombra d'algun arbre contemplant la fantàstica escultura del buda.
I abans de sortir encara tenen temps d'escriure algun missatge i de lligar-lo als cordills preparats per aquesta funció, amb el desig i la creença que allò que escriuen es complirà! Bonic pensament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada