dijous, 28 d’abril del 2011

III Jornada de jocs: jocs d'orientació

Tothom coneixem la frase popular no tenir sentit de l’orientació, però és demostrable que aplicant una sèrie de tècniques tots som capaços d’orientar-nos. Com tota tècnica es pot aprendre, ja sigui llegint, escoltant... o bé practicant sobre el propi terreny. Si es pot aprendre ens correspon als docents iniciar-la, si més no, almenys despertar interès i incitar l’alumnat al seu descobriment.
És així com es presenta aquesta III Jornada de jocs que hem programat el grup de mestres i professors del Seminari d’Educació Física del Baix Ebre que tindrà lloc el proper dissabte 7 de maig a l’escola El Temple, de Tortosa.
La jornada que presentem ens facilitarà eines, continguts i habilitats per orientar-nos, i a més es donarà als assistents un dossier de 60 pàgines amb nombroses exemplificacions de jocs d’orientació que es poden aplicar a l’aula, al gimnàs, al pati, a l’entorn urbà i a l’entorn rural o natural.
L’horari preveu la recepció dels assistents a les 9 del matí. A partir d’aquest moment es procedirà a la inauguració de la jornada, es farà la presentació dels materials elaborats i després d’una pausa tindrem tres hores per a jugar i posar a prova les nostres aptituds per a orientar-nos.
El curs va adreçat a docents de tots els nivells educatius, i serà reconegut amb un certificat de 5 hores de durada. Un cop finalitzada l'activitat, els certificats es podran obtenir des del lloc web Xtec. http://xtec.cat/formacio/certificacio/certificacio.htm
La inscripció és gratuïta a: http://xtec.cat/formacio/cercador/index.htm -cal anotar el codi 8003040021-període d’inscripció des del 6 d’abril  fins al 5 de maig-.
Jornada organitzada conjuntament pel Departament d'Ensenyament, Secretaria General de l'Esport/Escola Catalana de l'Esport i l'Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili.
Lloc: Escola El Temple C/ Adrià d’Utrech 43500 Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada