dijous, 28 d’abril del 2011

Nova web de l'Associació Cultural L'Espona de la Palma d'Ebre

L’Associació Cultural L’Espona va sorgir l'any 2000 amb la voluntat de fomentar l’estudi i la divulgació de la història, la cultura i les tradicions pròpies de la Palma d’Ebre, i amb la intenció d’afavorir la solidaritat, el respecte i la tolerància, així com la interrelació i la convivència entre tots aquells que conformem el teixit social del poble. Des d'aleshores, organitza diferents iniciatives i activitats culturals i ofereix una sèrie de serveis tant als seus associats (que actualment superen el centenar) com a tot aquell que hi pugui estar interessat, així com al públic en general.
Ara han dissenyat una nova pàgina web, molt visual i atractiva i el que és més important, realment molt útil, plena d'informació d'activitats que fan i han dut a terme que segur que us poden interessar. Per exemple trobareu imatges i descripció de festes de recuperació d'oficis artesans com la sega, el carbó, l'apanyar pedra o la festa del raïm. A més hi ha una extensa memòria de les activitats fetes al llarg d'aquests onze anys de vida de l'entitat, amb els materials i l'arxiu fotogràfic i documental relacionat amb les festes, les publicacions, els opuscles o les xerrades realitzades. 
Relacionat a la temàtica lúfica que ens interessa hi trobem un parell de seccions amb temàtica de jocs. D'una part una galeria d'imatges de la jornada de Jocs tradicionals celebrada l'estiu de 2009 i per altre l'opuscle PUBILL, Biel: Els jocs tradicionals de festa major als pobles del nord de la Ribera d’Ebre (2003) (PDF).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada