dimarts, 17 de març del 2020

Activitats i jocs per al confinament (01): Fot-li canya!

Davant la greu situació provocada pel corona virus venen molts dies de confinament forçós. El què hauria de ser una situació ideal, idíl·lica i desitjada -em refereixo a compartir el temps amb la família-, pot esdevenir un suplici si l'espai a compartir és reduït, si hi ha criatures molt petites o adolescents esverats, si ho deixem tot en mans de les tecnologies -mòbils, ordinadors, videojocs...-.
A partir d'avui intentaré donar-vos un cop de mà proposant un seguit d'activitats, tallers, jocs o distraccions que us facin xalar i us ajudin a fer més distès el confinament. 
I per començar què millor que fer algun dels instruments o petites joguines que apareixen al nostre llibre QUINA CANYA! JOGUINETES!!!!
Sí, ja sé que direu que d'on heu de treure la canya si esteu confinats!!! Els que teniu gos ho teniu senzill, amb l'excusa de treure'l a passejar, feu un tomb més llarguet i us arribeu vora al riu, rierol o riera més pròxim... segur que hi trobareu canyes!!! I els que no teniu gos no us preocupeu, molts dels instruments i joguinetes que proposem al llibre es poden fer amb altre material com ara tub de PVC, canuts o bobines. Endavant amb la imaginació! 

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre el llibre (on comprar-lo, exemples de joguines fetes, tallers que podeu fer, vídeos...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada