divendres, 8 de juny del 2018

I Jornada Aprenlab: El lloc del joc. Rescatem la seva funció

El Centre Tarraconense "El Seminari" ha acollit avui la I Jornada Aprenlab que amb el títol "El lloc del joc. Rescatem la seva funció" ha tractat la temàtica des de diferents àmbits laborals. 
La jornada s'ha estructurat en dos taules rodones. La primera amb el títol "Sabem jugar?" ha comptat amb la presència de:
  • Fernando Maestro, Director del Museu de Jocs Tradicionals de Campo, i persona de referència en el món del joc tradicional
  • Franc Estévez, psicoanalista, psicòleg dels Serveis Preadoptius de la Xarxa Santa Tecla de Tarragona. 
  • Andrés Fernández, psicòleg Psicoanalista membre del EPFCL-FPB i professor de secundària.
  • Armand Medina, Integrador Social, Educador i Coordinador al CRAE Fundació Casa Sant Josep de Tarragona.

He tingut ocasió de participar a la segona de les taules presentant un seguit d'experiències i recursos que tenen el joc com a eix conductor. Activitats aquestes realitzades a l'Institut de Flix. A més, en aquesta taula hi han presentat comunicacions:
  • Brezo Gutierrez, responsable del programa ATB (Awareness through the Body.
  • Jordi Lainez, professor de l'escola de l'Esplai de Tarragona.
  • Cèlia Camps, psicòloga i psicomotricista, junt amb Carlota Arroyo, fisioterapeuta.
La jornada ha estat un èxit de participació, amb una inscripció de més de 80 persones vinculades al món de l'educació formal i no formal, en tots els àmbits. I tothom ha coincidit, també, en considerar que jornades d'aquest tipus, tant per temàtica com per format, són interessants i molt atraients doncs permeten posar en contacte persones que tenen els mateixos interessos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada