dimarts, 8 de novembre del 2016

Vetaina a Ayllon i Aranda de Duero

Vetaina no para de viatjar. Ara ha visitat tot de poblets que ha trobat al llarg del recorregut que l'havia de portar a veure el Museu de Joguines de Aranda de Duero. A les imatges veiem el bonic poble de Ayllon.
La plaça Major, porticada, amb l'església romànica de San Miguel en un extrem, és realment un escenari perfecte per a imaginar com era la vida en aquests pobles a l'edat mitjana.
L'absis de l'església presenta bonics capitells, finestres i mènsules decorades. 
Finalment ha visitat l'entranyable museu del joguet, a Aranda de Duero, obra d'una associació, La Tanguilla, abocada a treballar per la recuperació, promoció i difusió del joc tradicional en totes les seves vessants. És així com a través de l'associació, al capdavant de la qual hi ha el dinàmic i incombustible Carlos de la Villa, s'organitzen tallers i exposicions temporals de tota mena, entre aquestes cal destacar la que disposen sobre els jocs i esports tradicionals en la filatèlia i la cartofilia.  
Sens dubte un museu del joc i l'esporta tradicional atractiu, ben presentat, amb molt material i, sobretot, fet amb il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada