dimarts, 2 de febrer del 2016

L'exposició Joc a joc al Museu Nòmada

  

Del 22 al 24 de gener va tenir lloc al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona la primera edició del Som Cultura Popular, una iniciativa de l’ajuntament de Barcelona de reunir el món associatiu festiu de la ciutat.
Més de 130 associacions -institucions, entitats, federacions, confederacions i col·lectius-, prop de 300 activitats obertes al públic, gratuïtes i per a totes les edats i un flux constant de visitants que els organitzadors situen en més de 13.000 persones d’ençà de la inauguració, amb l’obertura del Museu Nòmada, sota el guiatge del Museu Etnològic, són algunes de les xifres d’aquesta primera Mostra del Patrimoni Immaterial.
 

 
 
La proposta, innovadora en format i objectius, s’ha articulat en base a dos vessants diferents: per un costat, una sèrie d’activitats dirigides als col·lectius de la cultura popular i al món científic i de l’antropologia, per tal que puguin interactuar i aprendre els uns dels altres. Per altra banda, la proposta ha ofert un seguit d’activitats obertes al públic general, fent especial atenció als infants i a les famílies.
Entre aquestes activitats destaca la presentació de les 43 exposicions que configuren el Museu Nòmada, entre les quals hi trobem Joc a joc de plaça a plaça, editada per Lo Llaüt.
Podeu veure la informació sobre aquesta exposició així com sol·licitar-la a través d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada