dimecres, 22 d’abril del 2015

Conèixer l'entorn en bicicleta


Coincidint amb la setmana de Sant Jordi l'institut de Flix està de Jornades Culturals. Entre les activitats programades n'hi ha diverses relacionades amb els jocs tradicionals i l'activitat física a la natura: sortida amb bicicleta per recórrer la Reserva Natural de Sebes, una baixada en piragües des d'Ascó a Móra la Nova i un final de festa, el divendres, amb jocs tradicionals on no hi faltarà la ja tradicional corrida de canteretes que posa fi a les jornades.



Ahir dimarts es va fer la primera d'aquestes activitats que va comptar amb la participació de 46 alumnes de 1r d'ESO. La sortida es va fer en tot moment per camins rurals i senders i va permetre gaudir de la natura en tota l'esplendor. Si no coneixeu la Reserva Natural de Sebes, banyada per l'Ebre, heu de saber que és un lloc ideal per al coneixement de les aus i aprendre com era la vida a redòs d'aquest gran riu fins fa poques dècades, tot al centre de recepció de la Casa del Director i al centre d'interpretació del camí de Sirga. A més, però, al costat mateix de la reserva s'hi troba una important necròpolis ibèrica així com un jaciment arqueològic de la mateixa època. Tot plegat, junt amb un recorregut al voltant del meandre de Flix, fa perfecte que es pugui gaudir del patrimoni arqueològic i natural de l'entorn. 


 

Com veieu en les imatges l'alumnat va aprendre també petites diversions d'altres temps així com a confeccionar petites joguines efímeres, com delicades nines fetes amb roselles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada