diumenge, 26 d’agost del 2012

II Festa del riu, Ascó 2012

 
El divendres 24 va tenir lloc la segona Festa del Riu a Ascó. El programa va seguir la mateixa estructura que l'edició anterior, iniciant-se les diferents proves a partir de les 17:30.
Es va iniciar amb el divertit pal ensabonat. Enguany estava molt ben preparat i disposava d'una mena de plataforma que permetia ensabonar el pal des de l'embarcador i avançar-lo cap a l'interior del riu. Una altra novetat és que els participants, per poder guanyar una de les tres espatlles de pernil, havien d'aconseguir agafar una cullera que estava dreta a l'extrem del pal. No cal dir que les caigudes van ser constants i van fer riure tothom.



 
Després del pal ensabonat li va tocar el torn a la prova de natació que va comptar amb prop d'una dotzena de participants que van nadar des de l'alçada del pont fins a l'embarcador. Bé, això de nadar no és del tot aplicable a tots els nadadors doncs més d'un, com es veu a les imatges, s'ho va prendre més aviat de forma relaxada, deixant-se emportar pel corrent del riu!
A la cursa de natació li va seguir les proves de piragües, tant per a nens com per adults; i a continuació l’esperada cursa de pontones, en categoria femenina i masculina –val a dir que en la de noies hi va haver una embarcació formada per quatre noies d’Ascó a les quals felicitem pel seu quart lloc!-.
Tot seguit els melons i les síndries van ser les protagonistes de la festa en ser llançades des d’una embarcació. Nens, joves i adults es van llançar a l’aigua a recollir-los. La festa del riu es va acabar amb el “míssil”, espècie de xurro inflat damunt el qual hi pugen i s’hi aferren els participants per tal de no caure quan és arrastrat per la canoa. Tot plegat, de nou, un èxit la festa del riu a Ascó.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada