dijous, 15 de setembre del 2011

El Club Nàutic Ascó comença la seva travessia!

El passat diumenge 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el Club Nàutic Ascó va donar el tret de sortida a les seves activitats organitzant una baixada multitudinària de piragües. Van ser més d'un centenar les petites embarcacions que van sortir d'Ascó per anar a Móra la Nova, i és que el simbòlic preu de 12 euros incloïa la piragua, l’autocar de retorn i el dinar a base de carn a la brasa.



Des de l’associació cultural Lo Llaüt, que portàvem organitzant aquesta activitat des de fa més de deu anys, volem felicitar el naixement –o revifalla- d’aquesta entitat al poble i animar-la a prendre el relleu de la tasca realitzada per Lo Llaüt fins ara. Entenem que una entitat que porta el nom de Club Nàutic ha de ser la que dinamitzi, gestioni i organitzi baixades en piragües o altres embarcacions pel nostre riu, i que una entitat cultural com Lo Llaüt el que ha de fer és no duplicar activitats i, en tot cas, col·laborar i organitzar conjuntament amb aquesta o altres entitats sortides de caire cultural.


Per tot plegat, insistim, enhorabona per aquest bon inici d’activitats del Club Nàutic Ascó -l’empenta de la qual ja vam començar a veure a la recuperada festa del riu de la Festa Major- i desitgem que en el futur desenvolupin un programa variat i ampli al qual, sempre que ho desitgin, tindran el recolzament i col·laboració de Lo Llaüt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada