divendres, 29 de gener del 2016

Musée du jouet de Melines (Mechelen)


El museu de Melines, a mig camí entre Anvers i Brussel·les, és possiblement un dels millors museus de joguines d’Europa, no sols per la quantitat i qualitat de les peces que s’exposen sinó també pel concepte expositiu, el fil argumental, la disposició de les joguines a les vitrines, el “joc” amb l’espai... i, per culminar-ho tot, el joc que provoquen amb el visitant fent-lo protagonista de l’obra Jocs d’infants, de Peter Bruegel. I és que disposen d’una sala àmplia, molt àmplia, on es presenta sobredimensionat i en tres dimensions el famós quadre i fan entrar, literalment, al visitant en l’obra del pintor flamenc. Realment és un museu pensat i ben pensat, amb sensibilitat, recreant espais i pensant-los per a ser zones viscudes lúdicament.



Si a més teniu la sort de coincidir amb una exposició temporal aleshores el plaer és doble! En aquests moments està oberta l’exposició Toy stories: patrimoine multiculturel du jeu.
 
 
Un cop més els espais estan molt ben pensats i els objectes exposats amb senzillesa però de forma atractiva, es fan mirar.



Trobareu més informació en aquest enllaç.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada