dissabte, 29 de setembre del 2012

Exposició Jocs tradicionals i educació, a VIC

 


De l'1 al 22 d'octubre el vestíbul de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de VIC acollirà l’exposició Jocs populars i tradicionals i educació, de la Companyia de Jocs l’Anònima i que, en aquesta ocasió, es complementa amb l’exposició Joc a joc, de plaça a plaça, de l’associació cultural Lo Llaüt.
 
La mostra presenta diverses vitrines amb joguines i materials de joc, i es descriu a través d’un discurs que destaca l’activitat lúdica en contacte amb l’entorn i el medi natural. Els panells informatius expliciten com es du a terme el projecte educatiu i lúdic Joc a joc, pels carrers i places de la població d’Ascó, i que va adreçat a grups escolars de primària i primer nivell de secundària.
 
Visualitzar l’exposició serà una bona ocasió per a reflexionar sobre el món del joc popular i tradicional i el seu paper actual en l’educació. Val a dir, a més, que la mostra es podrà veure en el marc de la Primera Jornada Premis Baldiri Reixac2012 que tindrà lloc a l’esmentada universitat el 20 d’octubre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada