divendres, 9 de març del 2012

Tast de Jocs a l'institut Lluís de Peguera

Per segon any consecutiu, el CAE organitza l'activitat Tast de Jocs a l'Institut Lluís de Peguera. Serà aquest dissabte 10 de març, de 5 de la tarda a 2 de la nit, i el diumenge 11 de març, de 2/4 d'11 a 1 del matí.
El Tast de jocs és un festival de jocs de taula, amb la possibilitat de poder jugar a més de 200 jocs de taula adreçats a tots els públics. Els membres del Club del Joc s'encarregaran d'explicar, a aquells que vulguin, el funcionament dels jocs. Aquelles persones que ja els coneguin, podran demanar el joc i i podran jugar-hi independentment.
L'objectiu de l'activitat és donar a conéixer l'extensa i diversa oferta de jocs de taula que actualment hi ha i, al mateix, temps, promoure el joc coma una altrenativa d'oci vàlida per a qualsevol edat.
El Tast de Jocs pot ser un bon espai per descobrir i aprendre jocs com el Carcassonne, els Colons de Catan, l'Ubongo o el Blokus, per citar alguns dels jocs que ja es comencen a conéixer a casa nostra; o el King of Tokyo, el Dominion, el Dixit o el Qwirkle per citar-ne d'altres que potser no són tant coneguts. Tot i que els noms són complicats, alguns d'aquests jocs són ben senzills.
Us adjunto l'enllaç a la web del cae on trobareu tota la informació de l'activitat: http://elcae.org/nivells/editorweb/titular/tast-de-jocs-2012
L'activitat és totalment gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada