diumenge, 18 de març del 2012

Els jocs dels romans, projecte compartit!


Fa 2.000 anys, a què jugaven els nens i les nenes d'Empúries? aquest és el projecte compartit que estan duent a terme l'institut de Flix i el Camp d'aprenentatge d'Empúries.
No descobrim res en destacar la magnífica feina que duen a terme els Camps d'aprenentatge oferint excel·lents materials didàctics i estades d'1 a 5 dies en diferents indrets de Catalunya. En aquests llocs es treballen continguts curriculars d'una forma molt pràctica, manipulativa, trepitjant els espais motiu d'estudi.
Des de fa una colla d'anys l'institut de Flix ha estat treballant i elaborant els crèdits de síntesi a Empúries. Des del curs passat, però, es va aconseguir una estada de 3 dies al Camp d'aprenentatge de resultes del qual es va preparar un projecte compartit centrat en la temàtica lúdica, en els jocs que practicaven els nens i les nenes que habitaven aquelles terres ara fa 2.000 anys.
El resultat és un document de treball que podeu consultar en aquest enllaç, i properament l'alumnat de 1r d'ESO de l'IES es desplaçarà a Empúries per a dur a la pràctica, in situ, aquests jocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada