dissabte, 1 d’abril del 2023

1a Jornada Solidària Intercentres a Flix


Ahir, 31 de març, l'institut de Flix va organitzar conjuntament amb l’Escola Enric Grau Fontseré i el centre Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, la I JORNADA SOLIDARIA INTERCENTRES. Una jornada plena d’activitats lúdiques amb l’objectiu de recaptar fons per a l’ONG Save the Children en motiu de la devastació causada pels terratrèmols de Síria i Turquia.
En aquesta JORNADA SOLIDARIA INTERCENTRES hi van participar 60 alumnes de 1r d’ESO de l’institut així com tot l’alumnat de Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior de l’Escola Enric Grau Fontseré, a més de 10 alumnes de l’Escola Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

L’alumnat de 1r ESO van preparar una vintena de jocs populars que van fer en tres espais de Flix: la plaça de l’església, el passeig de l’Ebre i la plaça del Mercat. Durant l’activitat, que es va iniciar a les 10:00 i que va durar fins a les 12:00 h, l’alumnat va sensibilitzar la població sobre aquesta catàstrofe natural alhora que sol·licitava la participació de la ciutadania amb una col·laboració econòmica. Fruit de tot plegat es van recollir 592 € que es van ingressar a l’esmentada ONG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada