dissabte, 24 d’abril del 2021

Ressò de la publicació de l'Auca de jocs d'Ascó

Els mitjans de comunicació i les xarxes socials es fan ressò de la publicació del llibre L'auca de jocs d'Ascó.
  • Vídeo Ascó Televisió (VAT): (8/04/2021) Entrevistem a Biel Pubill, l'autor del llibre L'auca de jocs d'Ascó. Aquest treball busca donar sentit a la famosa Auca de Joan Amades a través de fotografies que exemplifiquen les il·lustracions que apareixen a l'auca. Es tracta d'imatges de diferents activitats lúdiques impulsades per l'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó: https://youtu.be/NmOrZQ0WEBM
     
  • Vídeo Ascó Televisió (VAT): Presentació en directe del llibre el divendres 16 d'abril, al Casal Municipal d'Ascó: podeu visualitzar la presentació a través del canal Youtube de (VAT): https://youtu.be/6FqzilXAHJo  (a partir del minut 14).
  • Institut Ramon Muntaner (IRMU): Presentació del llibre "L'auca de jocs d'Ascó" per part de Biel Pubill Soler, autor del llibre i membre de l'Associació Cultural Lo Llaüt, amb motiu del tercer número de la col·lecció "Les publicacions dels Centres d'Estudis" de l'app "Publicacions IRMU", en el marc de la XVIIa edició del Recercat.  

1 comentari:

  1. Anònim26/4/21

    Zorionak, felicidades por el extraordinario trabajo realizado. Sin duda de gran utilidad práctica. Biel, eres increible. Moltets felicitats desdde la Comunidad educativa d ela iakstola Alkartu de Barakaldo y en mi nombre propio también.

    ResponElimina