dimecres, 15 de juny del 2016

Vetaina a London!


Quadre de Don Jones (2004) al Museum of Childhood Victoria and Albert museum of London

S’ho portava d’amagat. Fa uns mesos Vetaina va viatjar a Londres. Aquesta és una d’aquelles ciutats, com París o la mateixa Barcelona, que es fa mirar i en la qual descobreixes alguna cosa nova i que, malgrat ser una gran ciutat, sedueix.


Per començar sempre cal visitar, un moment o altre, la National Gallery o el British museum. Pel què fa a jocs ens quedem amb aquest segon que mostra una sorprenent i variada col·lecció de jocs de tauler d’època egípcia i mesopotàmica...


I també d’època medieval, com els fantàstics i excepcionals jocs de tauler dels quals destaquem el The Lewis Chessmen


Seguint amb els museus... fins fa uns anys era imprescindible anar al The Pollock’s Toy museum, però aquest avui ha desaparegut del lloc original i al Convent Garden trobem una petita botiga que recorda la màgia del què va ser (Benjamin Pollock’s toyshop).


Però si el que voleu és gaudir realment d’un museu especialitzat en jocs i joguines no podeu deixar d’anar al Museum of Childhood Victoria and Albert museum of London. Queda una mica a desamà però s’ho val –el metro tot es soluciona-. L’espai és fantàstic, molt ben museïtzat i presentat i a més, i a diferència de molts altres museus de jocs i joguines, aquest preveu molts espais per a jugar (sorrals, construccions, puzles, maquillatge, disfressa, jocs de tauler...).

Podeu seguir tots els viatges de Vetaina a través d’aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada