dimecres, 25 de març del 2015

Jocs a Empúries

 
Una bona manera de conèixer el nostre passat és coneixent la manera amb què els nostres avantpassats jugaven, es divertien i competien. Els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Flix han fet un viatge al passat, han anat a Empúries per aprendre com vivien els homes i les dones d'aquesta ciutat a l'època romana, fa 2.000 anys.  
Malgrat que, degut a la pluja, no han pogut practicar in situ els jocs i diversions dels nens i nenes que vivien fa més de 2.000 anys a Empúries, s'ho han passat molt bé repetint-los i jugant-hi a l'Alberg d'Empúries. Enguany, no ha faltat la participació de dues "sacerdotises" fantàstiques, que han rebut i han recollit les nines i els turbos com ofrenes.

 
Finalment han anat a Figueres a veure el Museu Dalí i el museu del Joguet! El primer és un museu de referència en el món de l'art, i sempre resulta curiós donar voltes a allò que volia representar el nostre pintor empordanès.
 
 
 
 
  
El Museu del Joguet permet fer un repàs al món de les joguines de Catalunya, des de l'antiguitat, amb el món romà, fins a l'actualitat.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada