dimecres, 12 de febrer del 2014

Exposició Baldufes topogràfiques


 
En motiu de l’exposició temporal Baldufes topogràfiques de Jordi Tolosa, que es pot veure al Museu del Joguet de Catalunya, a Figueres, fins al 9 de març, els alumnes del Taller d’Art de la Galeria Art Dolors Ventós han participat en una activitat creativa que ha consistit en personalitzar unes baldufes impregnant-hi un gust i estil propi.
El resultat: quietes són llampants i quan ballen fan goig.
Els 33 nens i joves que hi han participat, han convertit l’objecte en l’expressió d’una experiència. És precisament aquest aspecte d’allò visible i viscut el que Jordi Tolosa transmet en les peces que es poden veure a l’exposició. Unes baldufes topogràfiques que inclouen canvis d’ubicació geogràfica de llocs, errades de dades i elements intercanviats. Tot un seguit de manipulacions que, malgrat ser sovint imperceptibles, sempre queden enregistrades a la peça i esdevenen part del joc.
Aquestes baldufes es poden veure fins al 9 de març al costat de l’exposició de Jordi Tolosa.
Convidem a tots els visitants de l’exposició a personalitzar una baldufa i ajudar-nos a completar la mostra.
A més, el dissabte, 1 de març, Jordi Tolosa conversarà amb els joves artistes i podran intercanviar experiències. La trobada és oberta a tothom que vulgui conèixer de primera mà el sentit i significat de les baldufes topogràfiques. Serà a les 12h a la Sala Oberta del museu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada