dimarts, 20 de juliol del 2021

Presentació del llibre Quina canya! a Vinebre

El dissabte 17 vaig tenir el goig de presentar el llibre Quina canya! Joguinetes al palauet de Ca Don Joan, de Vinebre, a pocs metres de la casa de Joan de Pepe qui fou mestre en l'art del treball amb la canya i el vímet.
 
Va ser un goig, dic, presentar el llibre envoltat dels incondicionals amics vinebrans, al capdavant l'alcaldessa Gema Carim, la regidora de cultura Rosa M. Pros i en Josep M. Pros, referent cultural no sols del poble, també de la Ribera d'Ebre.
La presentació es va fer a l'entrada de la casa pairal, tenint presents totes les mesures covid, i tot seguit vam dur a terme un petit taller de construcció de joguines de canya.

 
Tots els assistents que van voler van poder fer les seves joguines i instruments, però he de destacar la iniciativa d'alguns adults que més enllà de les propostes fetes va enginyar-se-les per a construir una moto!!!
I és que precisament el què volem destacar amb aquest tipus de taller és el paper protagonista dels nens i nenes però, sempre, amb la participació dels pares. Aquesta és una manera d'enriquir més l'activitat ja que les criatures també veuen als seus pares com a referents en el taller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada