dilluns, 13 d’abril del 2020

Activitats i jocs per al confimanent (28): Lo trapecista!

Avui una joguineta laboriosa. No és que sigui complicada de fer, però cal paciència i anar poc a poc però, com veureu, el resultat és fantàstic!!!
Bàsicament necessiteu fil -també filferro si voleu- i palets de gelat, per tant és una bona excusa per a menjar uns quants gelats!!!!
Quan tingueu el material el primer que heu de fer és disposar-lo per preveure el resultat i saber on haureu de fer els petits forats que uneixin les peces:
Tot seguit bé la part n cal més paciència. Amb un punxó o barrineta petita heu d'anar fent els petits forats. Un consell: no vulgueu travessar els palets a la primera de canvi! cal fer-ho poc a poc, primer començant a fer el forat per un costat i, quan comença a aparèixer per l'altre costat girar i iniciar el forat per aquest.
Un cop hagueu fet tots els foradets ara sols queda anar unint les peces. Els malucs i les espatlles les podeu unir amb filferro, però la que uneix els braços ha d'anar unida amb fil i, sobretot, fixeu-vos com es creuen els fils pel mig dels dos braços.
I a jugar amb el vostre trapezista!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada