dimarts, 5 de juny del 2018

Vetaina a Sarlat


L'objectiu del viatge de Vetaina era Sarlat la Canedat. Prèviament, com hem vist a l'anterior entrada, va fer diverses visites per la ruta deixant la petita i magníficament cuidada ciutat de Sarlat per al final. El primer que trobem -a banda d'una gran oficina de turisme molt ben equipada i que ofereix àmplia informació del territori- és la cuidada botiga de Le jeu de l'Oie!

És una delícia de botiga, situada a la rue Albéric Cahuet, dedicada pràcticament i exclusiva a les protagonistes de la regió, les oques!
Hi trobem jocs de tauler de l'oca per tot el local -als prestatges i pel sostre-, i no cal dir de les figuretes de les oques que n'hi ha de totes mides, materials i postures!



I és que les oques són les protagonistes també dins de la ciutat. Les podem trobar arreu, ja sigui amb escultura o en forma de foie, que sens dubte és l'article més venut de la regió!
Sarlat és una ciutat menuda, amb un casc antic laberíntic però de fàcil orientació, i que invita a donar-hi tombs i tombs. Cada carrer i carreró té el seu encant. Tots els edificis ben conservats, fets de carreus ben treballats, i les cases decorades i cuidades fins al darrer detall.  
Ah! i un darrer consell: mireu d'anar-hi en dissabte que és quan es fa un extens mercat tant de productes de proximitat com d'artesania. És un mercat per no acabar-te'l!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada