dilluns, 13 de novembre del 2017

Jocs tradicionals al Museu de Jocs d'Aranda de Duero



Les darreres setmanes sembla que els mitjans de comunicació mostrin una especial sensibilització cap al mal ús que avui dia es fa de molta aparells tecnològics entre els més joves -mòbils, ipad's, play's...-. Sembla que ara "toca això", parlar dels problemes que provoquen aquests aparells quan, no ens enganyem, fa molts anys que estem insistint que el seu mal ús pot ser molt perjudicial. 
En qualsevol cas avui dediquem aquestes línies per remarcar que som moltes les persones i entitats que també fa molts anys que treballem per a donar a conèixer i potenciar la pràctica dels jocs tradicionals i populars, els de sempre, i en particular aquells que es feien al carrer i a la plaça i que esdevenien una autèntica escola de relació i relacions, on la mirada es creuava amb la dels altres i no es quedava fixada, com avui, damunt una pantalla de 6 x 10 cm! 
D'això en saben molt els amics del Museu de Jocs d'Aranda de Duero que, des de fa molts anys, duen a terme tallers per a donar a conèixer aquestes pràctiques lúdiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada