dilluns, 28 de novembre del 2016

Exposició Joc a joc de plaça a plaça a Tona

L'exposició Joc a joc de plaça a plaça, de l'associació cultural Lo Llaüt, es va poder veure ahir a la fira Jocjoc de Tona, una fira de jocs i joguines alternatives que vetlla per a donar sortida a iniciatives i a empreses creatives que desenvolupen jocs de tota mena. 
Enguany Lo Llaüt hi ha portat l'exposició Joc a joc que consta de 7 plafons o "rollers" de 200 x 80 cm. L'exposició mostra una experiència lúdica que des del 2002 va duent a terme aquesta associació comptant amb la complicitat de l'institut Flix i l'escola Sant Miquel d'Ascó.
Aquesta experiència pretén recuperar els jocs populars i tradicionals de la població tot duent-los a la pràctica en els mateixos indrets on tradicionalment es realitzaven, això és, pels carrers i places d'Ascó. I ho fan comptant amb el monitoratge de l'alumnat de secundària de l'institut que fan de dinamitzadors dels jocs als nens i nenes de cinquè i sisè de primària de l'escola Sant Miquel. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.
La Fira Jocjoc és un autèntic aparador per a conèixer les darreres novetats quant a jocs, per a poder conèixer-los i practicar-los, i per a passar una jornada juganera gràcies a tots els espais i estands que mostren i experimenten amb els jocs. 
 


Nosaltres també hi vam poder participar, una edició més, duent a la pràctica un taller de construcció de joguines amb materials de l'entorn natural i a partir del reciclatge de materials de l'àmbit domèstic. 
 
Si us interessa més informació sobre aquest tipus de taller ho podeu fer a través d'aquest contacte.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada