dijous, 15 de novembre del 2012

Taller de construcció d'instruments a Ascó

En el marc de les XVIII JORNADES MUSICALS Santa Cecília, del 19 al 24 de novembre 2012 l'Escola Municipal de Música d'Ascó acollirà un programa variat d'activitats entre les que destaquen un taller de construcció de joguines musicals.
Dilluns - 19 de novembre: A les 18 hores, taller de construcció d'instruments, a càrrec de l’associació cultural LoLlaüt. Es pretén recuperar els tallers de construcció d’instruments populars i tradicionals proposant en aquesta ocasió la construcció de petites joguines musicals a partir d’objectes recuperats de l’entorn domèstic. Què us sembla si amb una mica de paciència i treball us construïu un sonall de xapes de refresc, un brunzidor, un grill o una gallineta cantaire?
Dimarts - 20 de novembre: A les 19 hores, a la sala d’actes de l'Ajuntament d’Ascó, concert de BrassVent (quartet de metall).
Dimecres - 21 de novembre: A les 18 hores, a l’Escola de Música, projecció de la pel·lícula “Winnie the Pooh”.
Dijous - 22 de novembre: A les 17.30 horesBatucada”, a càrrec de David Maymo i Brescolí, professor de l’EMMA. Posteriorment, es farà una cercavila pels carrers de la població.
Divendres– 23 de novembre: A les 15:30 hores, teatre musical, amb l’obra  EL TANGRAM”, de la companyia “Companyia “TOC DE RETRUC”, a l’escola “Sant Miquel”.
Dissabte - 24 de novembre: A les 18 hores, concert de l’Orfeó d’Ascó i els cors de l’EMMA i l’escola Sant Miquel, a l’Església Parroquial.
Organitza l’Escola Municipal de Música d’Ascó, amb el suport de l’ajuntament d’Ascó, l’Escola Sant Miquel, l’Associació cultural Lo Llaüt i l’AMPA de l’escola Sant Miquel.

1 comentari:

  1. Anònim22/11/12

    Biel, nosaltres també podriem fer una Taller per construir coses... Seria super divertit! Pero tu desideixes...


    Atentamet Queren Segura Moreno
    De 1eso-A

    ResponElimina