dilluns, 5 de novembre del 2012

Exposició sobre la Diversitat Cultural a través del joc


Amb el títol “La diversitat cultural en les manifestacions lúdiques del món. Unes activitats a preservar i protegir”, l’exposició feta amb el suport de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i l'Observatori Permanent de la Immigració, així com de l’Associació Cultural “La Tella”, mostra les característiques que identifiquen a les múltiples cultures que coexisteixen en el món i que són una part important del patrimoni de la humanitat, que s’ha de preservar i protegir per garantir la riquesa cultural.
Aquesta diversitat es manifesta en les estructures socials, en l’educació, en la llengua i formes de comunicació, en les diferents creences religioses, a l’art, en la música, en les danses, en els jocs, en la forma d’afrontar la vida i, en definitiva, en tots els camps que conformen les diferents societats humanes.
L’exposició ens introdueix en les manifestacions lúdiques representatives de diferents indrets del món que han estat il·lustrades en els segells de correus i que, per tant, ens permeten valorar la importància allí on es van desenvolupar.
Podreu trobar més informació en aquest enllaç.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada