dissabte, 23 de juny del 2012

Un somriure de Clicks a Móra d'Ebre


Un SomRIUre de Clicks obre les seves portes per quart any consecutiu. La recreació del llibre “Els pilars de la Terra”, i la pelicula”El Regne del cel”, principals novetats d’aquesta edició.
Móra d’Ebre 23 de juny del 2011. Els propers 23 i 24 de juny a Móra d’Ebre es celebra la quarta edició d’Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb diversitat de diorames. Organitzada per l’Associació Somosclicks i l’Associació Juvenil Baronia d’Entença.
Els assistents poden trobar una varietat de maquetes en les que es recreen petits móns en miniatura; vikings, els indis i vaquers o la recreació del llibre “Els pilars de la Terra” o el Jerusalem de “El Regne del cel” són alguns dels temes que s’exposen en aquesta edició. També hi haurà una exposició de cartells de cinema recreats amb figures de clicks, realitzats per Mauro Solbes.
Durant el transcurs de la fira, Un SomRIUre de clicks organitza una sèrie d’activitats dirigides al públic infantil. Els més petits tenen l’oportunitat d’optar a diferents premis mitjançant la participació en varietat de jocs: tant com buscar clicks en els diferents diorames així com participar en un concurs fotogràfic. L’organització també ofereix la possibilitat de disfrutar pintant i acolorint dibuixos de diferents clicks. Per la canalla també hi ha dos concursos de confecció de diorames de petita escala.
Més informació: ajjerre@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada