dijous, 9 de febrer del 2012

Congrés de Jocs en la Història

Us recordo que encara està obert el termini per a presentar resums de comunicacions al Congrés Jocs en la història, que se celebrarà el divendres 18 i el dissabte 19 de maig a Móra la Nova. Tots els que esteu interessats en el món dels jocs des de l'àmbit educatiu, del lleure, o de la recerca i investigació teniu amb aquest congrés el lloc idoni per retrobar gent que ens agrada els mateixos temes i, alhora, una plataforma on donar a conèixer les vostres cerques, experiències i activitats en relació al joc.


PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS Les persones interessades a fer propostes de comunicacions hauran d’informar a la secretaria de les jornades de les seves dades i el títol abans del 23 març del 2012. Els resums de les comunicacions, d’un màxim de tres-centes paraules, s’hauran d’enviar per correu electrònic abans del 13 d’abril de 2012 a l’adreça electrònica elena@irmu.org. El comitè científic organitzador, que decidirà sobre l’acceptació de les comunicacions proposades, es reserva el dret de seleccionar aquelles que s’inclouran dins el programa.
Els textos definitius s’hauran d’enviar abans del 16 de juliol de 2012 en format electrònic. Podran tenir fins a trenta mil caràcters i incloure documents gràfics i un màxim de tres imatges.

PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS- PÒSTER
Aquest apartat es dirigeix a mostrar els resultats d’alguna recerca o experiència al voltant dels jocs i esports tradicionals en la història. El format serà d’1m. d’alt per 80 cm. d’ample. Se suggereix que consti dels següents apartats: títol, autors i filiació (institució), introducció, material i mètodes, resultats, conclusions i bibliografia.
Les persones interessades a participar en aquesta modalitat de comunicació hauran de comunicar-ho a la secretaria de les jornades abans del 23 de març de 2012 i presentar el contingut del pòster maquetat abans del 30 d’abril de 2012 a l’adreça electrònica elena@irmu.org.

PUBLICACIÓ D’ACTES Està previst que les ponències, les comunicacions i les comunicacions-pòster aprovades pel comitè científic organitzador siguin recollides en una publicació.

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS I ACTIVITATS FORMATIVES
- Activitat reconeguda dins del Pla Formatiu de Zona del Departament d’Ensenyament.
- Activitat reconeguda com a "Seminari Els jocs en el segle XXI: noves tecnologies i ensenyament" per als estudiants de Magisteri de la URV (divendres 18 maig).
- Reconeixement de 2 crèdits acadèmics per la Universitat de Lleida.
- Activitat reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esplai. Tortosa.

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ
De l’1 de febrer al 4 de maig

SECRETARIA DE LES JORNADES
Institut Ramon Muntaner
Mas de la Coixa
Rotonda Eix de l’Ebre. N-420, s/n 43770 Móra la Nova
Tel. 977 401757. elena@irmu.org

ORGANITZEN
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Ramon Muntaner, Ajuntaments de Móra la Nova i Ascó

COL•LABOREN Associació cultural Lo Llaüt d’Ascó, Associacio Europea de Jocs i Esports Tradicionals, Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre, Club de Bitlles de Móra la Nova, Coodinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana, Entitats de Móra la Nova, Escola Catalana de l’Esplai de Tortosa, Ideologies i Societat a la Catalunya Contemporània. URV, INEFC Lleida, Institut Escola 3 d’abril de Móra la Nova, Museu de les Terres de l’Ebre, Pla Català d’Esport a l’Escola Terres de l’Ebre, Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre,  Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Tradijoc. VIII trobada de Jocs Tradicionals i populars de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada