dimarts, 10 de gener del 2012

Dia Paralímpic a l'Escola


La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, és una organització sense ànim de lucre que té per objectiu promocionar i impulsar activitats com a eina d’integració de les persones que tinguin alguna discapacitat, en els diferents àmbits, no només esportiu, sinó també cultural, educatiu, de promoció de la salut i de benestar social.
Aquesta federació ofereix el programa “Dia Paralimpic a l’Escola”. Aquesta activitat és un programa d’educació que té com finalitat el crear, a les escoles, consciència i comprensió envers a les persones amb discapacitat. Les escoles són el lloc ideal per posar els fonaments d’un món millor. Els nens encara no tenen perjudicis. Per a ells, la paraula discapacitat, amb totes les connotacions negatives que sol tenir en una part de la societat adulta, no existeix. És per això que la millor manera de promoure els valors de la salut i les actituds no tergiversades i crear consciència i acceptació envers als altres amb diferents capacitats és quan som infants.
Si voleu saber més d'aquest programa o voleu inscriure-us-hi podeu posar-vos en contacte amb Francesc Ordoño, de la Federació Catalana d'Espots de persones amb Discapacitat Física (tel. 933 409 200 - promocio@esportadaptat.cat ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada