divendres, 20 de gener del 2012

Corrida de cavalls, rucs i matxos a AscóA les 13:00 ha començat la primera de les tradicionals corrides de cavalls, rucs i matxos que s'inclouen dins el programa de la Festa de Sant Antoni d'Ascó 2012. Enguany el circuit es troba en perfectes condicions i es nota que hi ha un interès especial en què no es produeixin ensurts i que les corrides es desenvolupin amb la màxima normalitat -recordem que l'any passat un animal va haver de ser sacrificat degut a una caiguda-.

La corrida de cavalls ha estat sols d’exhibició, donat que sols s’han presentat dos genets.


El corredor local, Miquel Anton, saludant als espectadors!!

Les de matxos s’han pogut dur a terme perfectament, resultant una bonica cursa, en particular entre els dos primers genets (Joan Serra i Àngel Ribes).
Com sempre, però, la més divertida i també més participativa de les corrides ha estat la dels ruquets. Donat que hi havia molts animals i corredors s’han pogut fer dues corrides classificatòries i una final que ha resultat d’allò més xalada –no cal dir que hi ha hagut diverses caigudes però també cal destacar que, en comparació a altres anys, han estat menys nombroses-.Al final, com és tradicional, la ceba pel tercer i un gall pel primer i segon! Demà més!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada