dimecres, 12 d’octubre del 2011

Els alumnes de Flix gaudeixen a la Via Verda


Ahir dimarts els alumnes de 1r d'ESO de l'institut de Flix van fer una sortida a la Via Verda, en el tram comprès entre Horta de Sant Joan i Xerta. Van ser 42 alumnes, acompanyats de 4 professors els qui vam recórrer aquest bell paisatge de la Terra Alta i el Baix Ebre.


La sortida va resultar fantàstica. Un dia brillant, calorós i sense gens d'aire va permetre fer el trajecte sense pràcticament incidències (un parell de punxades a les rodes i algunes cadenes fora de mare van ser els únics problemes mecànics que vam tenir, a banda d'un parell de caigudes sense més conseqüències que rascades i nafres!).
El dia, que com deia va ser esplèndit, va permetre que l'alumant disfrutés encara més de l'aventura ja que es van banyar a les cadolles del santuari de la Fontcalda.


Aquesta activitat, que fa ja més de vuit anys que anem organitzant des de l'institut, esdevé una experiència francament interessant per a unir el grup, conèixer-lo més en aquests primers compassos de curs i, alhora, practicar una mica d'esport en un entorn meravellós. Us ho aconsello!
Trobareu més informació en aquests dos enllaços: informació i imatges 

1 comentari:

  1. Anònim12/10/11

    Home, baixada avall xalo jo i tot ! És broma !

    Us proposo fer el recorregut de l'estació del Pinell cap a la Fontcalda o, si el cos aguanta, cap a Arnes.

    És una pujadeta fàcil i tens l'aventatge que quan et canses, tornar és tot costa avall.

    Proveu-ho!

    ResponElimina