diumenge, 9 d’octubre del 2011

Els III Premis de periodisme Carmel Biarnés per a un articles sobre jocs

En el marc de la III Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés celebrada ahir dissabte a Ascó, es van lliurar els Premis de Periodisme que porten el nom de l’insigne erudit asconenc. En la categoria d’articles de premsa escrita va resultar guanyador el periodista de La Vanguardia Marc Solé, amb un reportatge sobre les mines de Bellmunt de Priorat. En l’apartat de televisió el premí fou per a Canal Taronja, de Manresa, amb pel programa televisiu "Coneix la Catalunya Central" (el programa és una sèrie de 25 capítols que repassa la història de les comarques del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona i explica el recorregut dels avantpassats des de l'època prehistòrica fins als nostres dies). La categoria de ràdio va quedar deserta. i en la modalitat d’internet va ser premiat el meu article Els jocs en temps dels moriscs al qual podeu accedir a través d’aquest enllaç 
Els jocs en temps dels moriscs explica l'activitat que l'associació cultural Lo Llaüt ve organitzant des de fa més de deu anys amb els nens i nenes de cicle superior de primària de l'escola Sant Miquel i que suposa la coneixença del poble a partir dels jocs populars i tradicionals, en aquesta ocasió, de fa més de 400 anys, abans de l'expulsió dels moriscs.
Aprofito aquestes línies per agrair la sensibilitat del jurat vers aquesta entrada al bloc així com als amics i amigues que des d’un primer moment em van animar a presentar-me als premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada