dijous, 3 de març del 2011

Lo Llaüt a l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals

El cap de setmana passat va tenir lloc a València la reunió de la junta de l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals (AEJST) invitats per l'Escola autonòmica de jocs tradicionals i l'ajuntament de València "Capital Europea del Deporte 2011".
A la reunió hi van assistir una vintena de membres de les diferents organitzacions que formen part de l'associació i, entre d'altres punts es va tractar de l'ingrés de nous membres a l'associació. Lo Llaüt està d'enhorabona doncs després de redactar la memòria i la sol·licitud ha estat inscrita dins l'AEJST junt amb:

  • Ti Ar Gouren (Bretagne - France), centre de formation et de stages spécialisé sur les JST depuis 1985.
  • Fundación Zaragoza 2016 (Aragon - Espagne), fondation en charge de porter le projet "Zaragoza capitale de la culture européenne" pour 2016 et dont le programme comporte de nombreux thèmes liés aux JST.

Pensem que per a Lo Llaüt aquesta presència a Europa pot ser molt important no sols per a donar a conèixer les activitats que duem a terme sinó també per a fer de paraigües de difusió de les activitats lúdiques que es duen a terme a la Ribera d'Ebre i, per extensió, a les Terres de l'Ebre.

Els representants espanyols de l'AEJST

Els membres de les diferents entitats reunits a València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada