dimarts, 26 de març del 2024

2a Jornada Solidària Intercentres a Flix

Per segon any consecutiu l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut de Flix s’ha convertit en «mestres de jocs» per a tot l’alumnat de l’escola Enric Grau Fontserè, així com per a un reduït grup de nois i noies del CEE Jeroni de Moragas.

La jornada, que es va celebrar el 22 de març coincidint amb el darrer dia de classe del trimestre, pretén conscienciar no sols l’alumnat, també a la població en general, de la necessitat d’ajudar i col·laborar en les causes solidàries que afecten als més vulnerables, infants, dones i gent gran.

És per això que l’alumnat de 1r d’ESO va tenir cura de construir un seguit de jocs i, alhora, dinamitzar-los per diferents espais de Flix. A la plaça de l’església es van fer jocs per als més petits, els d’infantil. A la plaça del mercat per a la canalla de 1r, 2n i 3r de primària, i al passeig de l’Ebre per al més grans.

La jornada va permetre recollir 525,30€ que, en aquesta ocasió, es van ingressar a ACNUR.


Dinamització de jocs per als nens i nenes d'infantil a la plaça de l'església:


Dinamització de jocs per als nens i nenes de cicle mitjà a la plaça de del mercat:Dinamització de jocs per als xiquets i xiquetes de 4t, 5è i 6è al passeig de l'Ebre:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada