dilluns, 10 de maig del 2021

Taller Quina canya! dins al RECERCAT 2021

Aquest dissabte 8 de maig, després de molts mesos sense activitat, vam poder reiniciar els tallers de construcció de joguines i instruments populars fets de canya. Seguint totes les recomanacions COVID, amb grups de màxim 10 nens/es, vam dur a terme dos tallers dins la programació del RECERCAT.
Enguany el RECERCAT s'ha dut a terme durant aquest cap de setmana a Tortosa en tant com és Capital de la Cultura Catalana 2021. Dins d'aquest encontre trobem el RECERXIC, adreçat als menuts. És en aquest marc que vam dur a terme els tallers a les dependències del Museu situat a l'antic escorxador.
Aquests tallers es presenten com a activitats familiars en les quals la participació més o menys activa dels pares i mares, depenent de l'edat dels xiquets/es, fa que esdevinguin autèntics "laboratoris" d'emocions i sensacions entre aquests, establint-se complicitat per a aconseguir l'objectiu comú. Els més grandets es desenvolupen sols mentre que els més petits també són partícips de les tasques: escollir materials, donar eines, retallar, enganxar, llimar...
 
 
Si en voleu saber més, consulteu el bloc de Quina canya! Joguinetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada