dijous, 16 de juliol de 2020

Èxit de participació a la 1a Tirada Intergeneracional de Birls d'Ascó

Ahir a Ascó va tenir lloc el 1r Campionat de Birles Intergeneracional organitzat per l'associació cultural Lo Llaüt, amb un gran èxit de participació i creant força expectació entre el veïnat.
La tirada es va organitzar amb el sistema de tripletes, és a dir, tres membres per grup, i participant un total de 14 tripletes, això és, 42 tiradors. Tot un èxit!!!
Es va fer al Bancal de Rifa, una zona molt cèntrica del poble i propera als bars la qual cosa, pensem, va ajudar també que vingués molta gent a veure la tirada.
 
Conscients de la situació excepcional que vivim es va organitzar la tirada guardant les màximes mesures de seguretat possibles. Tothom, com és obligatori, duia la mascareta. Abans d'entrar a la zona de pistes cada membre de la tripleta es netejava les mans amb hidrogel. Per evitar transmissió per contacte cada jugador realitzava dues tirades i, un cop feta cadascuna, anava ell a buscar les birles, mentre que dels birlots s'encarregaven de muntar-los, cada cop, membres de Lo Llaüt.
Un cop feta una primera ronda amb les 14 tripletes van quedar qualificades les 4 amb més puntuació entre les quals es van decidir els guanyadors. 
Els premis per a les tres tripletes amb més puntuació van ser amb productes locals.
Els companys/es de Lo Llaüt amb els primers qualificats

Cap comentari:

Publica un comentari