diumenge, 9 de juny del 2019

Jocs per amenitzar la 2a edició de Tots sumem!, a Corbera d'Ebre

El dissabte 8 va tenir lloc la 2a edició de Tots sumem!, la iniciativa solidària de la Cooperativa de Corbera d'Ebre amb l'Associació Jeroni de Moragas. L'associació cultural Lo Llaüt d'Ascó va participar-hi de nou aportant el seu granet de sorra a aquesta iniciativa tan interessant com necessària.
En aquesta ocasió hi van dur els clàssics jocs sobredimensionats -billar japonès i sjoelbak- als quals hi van participar grans i petits.
També vam dur el joc de les galledes, que l'any passat ja va triomfar al mateix escenari, i és que es tracta d'un joc de rapidesa visual al qual també tothom hi pot jugar fàcilment, i s'estableixen curioses competicions entre nens i entre nens i adults.
Enguany vam presentar el joc de les barquetes. Aquest és un joc que fa poc temps que han preparat i que és especialment adequat per a l'estiu, amb la calor... sobretot quan l'esprai s'utilitza per a mullar al contrari!!!
I per últim, un joc que feia temps que no dinamitzaven, el de l'argolla. És un joc molt antic del qual ja es troben gravats al segle XV, en moltes pintures i fins i tot tapissos de l'època, en particular d'autors francesos i flamencs. Aquest joc també està inclòs dins de les il·lustracions de la coneguda auca de jocs tradicionals i populars que va recollir Joan Amades
L'espai i terreny de joc, amb gespa, va ser ideal per a la pràctica del joc de l'argolla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada